ЗА BAYER CS

Екипът на Bayer Crop Science в България работи в сферата на земеделието. Като лидер в областта на иновациите в тази индустрия, нашата цел е да предоставим първокласни решения за семена и растителна защита на българския пазар. Насърчавайки колаборацията в различни дисциплини, култури и пазари, ние си сътрудничим с външни партньори и се стремим да комбинираме опита на пазара в България с нашия глобален опит.

Днес земеделието е една от най-важните и иновативни професии в света. Работата с Вас и изслушването на Вашите нужди ни помагат да разработим решения за Вашия успех. Полагаме усилия да Ви предложим най-добрите решения възможно най-бързо. Взаимоотношенията ни започват с разговорите ни с Вас. Моля, винаги споделяйте с нас Вашите нужди и идеи.

fermers

Никога не е имало по-важно време за иновации в селското стопанство от сега. Нашият свят е изправен пред огромни предизвикателства - от променящия се климат и ограничените природни ресурси до нарастващото население в световен мащаб. Ние вярваме, че селското стопанство е част от решението.

С работата си ние се ангажираме да предлагаме по-добри решения за всички земеделски производители, като същевременно подпомагаме възможността за по-голям избор за крайните потребители.

И макар да нямаме всички отговори на всички въпроси, нашата мисия „Наука за по-добър живот“ и страстта ни към откриване и сътрудничество означава, че нашият стремеж да намираме отговори никога няма да спре.

planing

 

За повече информация относно продукти за растителна защита: https://www.cropscience.bayer.bg

За повече информация относно семена: https://www.dekalb.bg

Екипът на Байер България
////////////////////

/// Facebook Crop Science /// YouTube Bayer Crop Science /// YouTube Dekalb ///

Авторски права © Байер АГ