• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Monday, September 11, 2017

Байер Агро Арена Лозя

Технология от Байер по опазване от болести и неприятели в сорт „Шардоне“
На 22-ри август в участък от лозовите масиви на Винарска изба „Братя Минкови“ Байер показа отлично изведена технология по опазване от болести и неприятели в сорт „Шардоне“.
Дългоочакваната лозарска среща събра над 60 различни лозарски производители от цялата страна, които имаха възможността на наблюдават ефекта от цялостната растителна защита при лозя с продуктите на Байер. Посетителите имаха възможност да отчетат безкомпромисния ефект от продуктите Луна Експирианс, Профайлър, Мовенто, Флинт Макс, Мелоди Компакт и др.

Лектор на срещата беше Златко Димитров – Регионален представител Ключови клиенти лозя във фирма Байер, който разказа подробно на фермерите как е протекъл опита, с какви трудности може да се сблъскаме при опазването на конкретния сорт и как продуктите на Байер успешно се справят с предизвикателствата през предходната година.

Златко Димитров акцентира не само на продуктите, а и на момента на тяхното приложение в критичните фази на опазване на насаждението.

След презентацията срещата продължи с обяд в ресторанта на Винарска изба „Братя Минкови“ където гостите опитаха подбрана селекция вина- производство на избата.

[ Последно обновено: Понеделник, Октомври 8, 2018 ]