• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Кайсии

Информация за културата

Apricots
Увеличи изображението
Кайсии
Първите сведения за кайсията датират от Китай - 4000 години пр. н. е..Най-древното място, където са отглеждани кайсии се смята Средна Азия и Армения. В България кайсията е проникнала от Гърция. Плодовете на кайсията се използуват за прясна консумация и преработка. Богати са на минерални соли (калиеви, фосфорни и др.), захари, пектин, дъбилни вещества, каротин и др. В България производството на кайсии е съсредоточено в Североизточна България, най-вече в Силистренски област. За производството на качествена продукция за прясна консумация и преработка трябва да се провежда химична борба с гъбните болести като ранното и късно кафяво гниене, гномонията, бактерийната и гъбна съчмянка, а от неприятелите с плодовите червеи.


Продукти:

Инсектициди и акарициди
Фунгициди

[ Последно обновено: Вторник, Януари 5, 2016 ]

Търси

Търси