• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Шадоу ®

Shadow ®

Шадоу (R)
Увеличи изображението

Информация за продукта:

Активно вещество: 120 г/л клетодим
Формулация: Емулсионен концентрат (ЕК)
Категория: II-ра професионална
Разрешена употреба: слънчоглед, захарно цвекло, фасул (с и без шушулки), картофи, моркови, целина, пащърнак, хрян, рапица, бакла, грах, лупина, фуражен грах, фъстъци, нахут,

Механизъм на действие

Шадоу е селективен противожитен хербицид - меристемен инхибитор. Унищожава както надземната, така и подземната част на чувствителните едногодишни и многогодишни житни плевели. Продукта се абсорбира бързо от листната маса и се придвижва в зоните на нарстване, като спира растежа на житните плевели до 7 дни. Визуалните признаци на хербицидното действие е промяна в цвета на листата, които от оранжево применават към червен с лилави ивици, последвано от некроза и пълно загиване на плевелното растение за период до 15 дни.

Смесимост

Преди употреба на смеси да се направи проверка за съвместимостта и поносимостта им от растенията. Производителят не носи отговорност за последствията, произтичащи от смесване на различни продукти. По препоръка на фирмата, Шадоу не трябва да се смесва с торове и някои противошироколистни вегетационни хербициди, съдържащи активни вещества бентазон, имазаквин, бифенокс и др. Несъвместими продукти: силни основи и силни киселини.


Култури:

Проблеми:

[ Последно обновено: Сряда, Февруари 27, 2019 ]

Търси

Търси

Link List

Изтегли