• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Фасул

Информация за културата

Beans
Увеличи изображението
Фасул
Фасулът се отглежда за храна от древността. Произхожда от Южна Америка. Зрелите семена на фасула са ценна храна за човека, поради високото си съдържание на белтъчини, аминокиселини, въглехидрати, минерални соли и витамин В. Голямо е и агротехническото значение на фасула, като бобова и окопна култура, защото оставя почвата обогатена с азот и незаплевелена. В нашата страна площите и производството на фасул са съсредоточени главно в Североизточна България.


Продукти:

Инсектициди и акарициди
Хербициди

Проблеми:


[ Последно обновено: Вторник, Януари 5, 2016 ]

Търси

Търси

Seleccion

Проблеми: