• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Зеле

Информация за културата

Cabbage
Увеличи изображението
Зеле
Зелето е една от най-масово консумираните зеленчукови култури, както в прясно, така и в консервирано състояние. Отглежда се на всички континенти и е ценна диетична храна, масово използвана в кулинарията.
За производството на качествена продукция от зеле, то трябва да бъде опазено от болести и неприятели, каквито са различните видове гъбни заболявания, а от неприятелите особено вредоносни са зелевата нощенка, голите охлюви, листните въшки и др.


Продукти:

Инсектициди и акарициди
Фунгициди

Проблеми:


[ Последно обновено: Вторник, Януари 5, 2016 ]

Търси

Търси

Seleccion

Проблеми: