• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Чесън

Информация за културата

Garlic
Увеличи изображението
Чесън
Чесънът (Allium sativum L.) е зеленчукова култура с богато съдържание на хранителни вещества. Има лечебни и дезинфекциращи свойства. Етеричните масла на чесъна съдържат големи количества фитонциди с бактерицидно действие.

В нашата страна се отглежда чесън в почти всички райони на малки площи и особено в дворовете. Чесънът бива летен и зимен.

Чесънът успява най-добре върху дренирани и аерирани влажни почви. Много подходящи за него са новоразработените целинни места върху наносни, дълбоки, топли глинесто-песъчливи, черноземни и кафяви горски почви.

В зеленчуковото сеитбообращение предшественици на чесъна са доматите, пиперът, краставиците, тиквичките и др. В полското сеитбообращение най-подходящи предшественици са фият, пшеницата и ечемикът.


Продукти:

Фунгициди
Хербициди

Проблеми:


[ Последно обновено: Вторник, Януари 5, 2016 ]

Търси

Търси

Seleccion

Проблеми: