• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Тритикале

Информация за културата

Triticale
Увеличи изображението
Тритикале е създадено чрез кръстосване на пшеницата с ръжта и е нова житна култура. Зърното му се използва за фураж, а от брашно на пшеница и тритикале се получава доброкачествен диетичен хляб. Освен за зърно, тритикале се отглежда за зелена маса, която е по-богата на протеин от тази на ръжта. Наред с високите си продуктивни възможности и хранителна стойност на зърното и зелената маса, тритикале притежава и други ценни качества. То е по-малко взискателно към почвените и климатичните условия и е по-устойчиво на гъбни болести.

Тритикалето е култура, която може да се отглежда на слабо продуктивни и кисели почви във всички райони на страната - равнинните, предпланинските и планински терени. Неподходящи за него са единствено заблатените и засолени почви.


Продукти:

Инсектициди и акарициди
Фунгициди
Хербициди
Третиране на семена

Проблеми:


[ Последно обновено: Вторник, Януари 5, 2016 ]

Търси

Търси

Seleccion

Проблеми: