• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Monday, May 8, 2017

Новите ни продукти за сезон 2017, АВИАТОР®XPro И СЕРОН®, зарадваха клиенти на компанията

Регионалните представители на Байер раздадоха продукти Авиатор® XPro и Серон® на спечелилите по време на трите професионални срещи, които компанията проведе в началото на февруари
По традиция през февруари Байер България, дивизия Кроп Сайанс, проведе три мащабни професионални срещи със земеделски производители. На тези срещи компанията представи новите продукти и услуги, които ще предлага на своите клиенти.
Сред новите продукти изключително голям интерес предизвикаха два продукта в житни култури- фунгицидът Авиатор®XPro и растежният регулатор Серон®.

Авиатор®XPro е изключителна иновация с отлична ефикасност, много широк спектър на контролирани болести, дълго последействие и зелен ефект. Технологията Xpro дава нови предимства на производителите на житни култури, комбинирани за пръв път в едно решение.

Серон® е най-новото предложение на Байер при растежните регулатори. Продуктът оптимизира растежа на растенията, като ги предпазва от полягане. Серон® е еднакво ефективен и при пшеница, и при ечемик.

Имайки предвид предимствата на тези два иновативни продукта, не е изненада, че именно тях решихме да включим като награди в томболите, които се състояха след всяка презентация.

Спечелилите получиха своите награди лично от регионалните представители на Байер.

 
Comments:

Attachments:

[ Последно обновено: Понеделник, Май 8, 2017 ]