• Bayer Връзки

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Ръководство за отговорна сеитба на царевица

Да запазим околната среда

Да запазим околната среда »още ...

Monday, May 8, 2017

ЕДИНСТВЕНАТА КОМПАНИЯ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА В БЪЛГАРИЯ, ОТЛИЧЕНА С ДВА МЕДАЛА В КАТЕГОРИИТЕ ФУНГИЦИДИ И ХЕРБИЦИДИ

В края на 2016г. компанията получи най-високото признание за качество от българските земеделски производители
През октомври 2016г. в България бе проведено проучване, което измерва изключително клиентския опит, мнение и впечатления за доставчици и производители, които предлагат абсолютно най-високо ниво на качеството на предлаганите от тях продукти. Организатор на проучването е международната организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), www.icertias.com. Проучването е проведено по интернет сред 1200 агрономи и земеделски производители в България.
Участниците в проучването сами посочват производителя или доставчика на фунгициди и хербициди, който според техния личен опит или опита на техни близки предлага абсолютно най-високо ниво на качество на българския пазар. Най-много участници в проучването са посочили именно Байер като компанията, предлагаща най-високо качество на фунгициди и хербициди на българския пазар.

В резултат на проучването ICERTIAS удостоява Байер със сертификати и медали за най-високо качество едновременно в две категории- Фунгициди и Хербициди.Потвърждение на това високо признание е изключително големия интерес на българските земеделски производители към промоционалния пакет в житни - Солигор и Секатор – комбинация между доказалия се фунгицид за първо приложение Солигор и ненадминатия по селективност хербицид Секатор.

Научете повече за продуктите и промоционалните предложения на Байер на www.cropscience.bayer.bg и от регионалните представители на компанията.

[ Последно обновено: Понеделник, Май 8, 2017 ]