Monday; May 8, 2017

Новите ни продукти за сезон 2017, АВИАТОР®XPro И СЕРОН®, зарадваха клиенти на компанията

Регионалните представители на Байер раздадоха продукти Авиатор® XPro и Серон® на спечелилите по време на трите професионални срещи, които компанията проведе в началото на февруари

По традиция през февруари Байер България, дивизия Кроп Сайанс, проведе три мащабни професионални срещи със земеделски производители. На тези срещи компанията представи новите продукти и услуги, които ще предлага на своите клиенти.
Сред новите продукти изключително голям интерес предизвикаха два продукта в житни култури- фунгицидът Авиатор®XPro и растежният регулатор Серон®.
Авиатор®XPro е изключителна иновация с отлична ефикасност, много широк спектър на контролирани болести, дълго последействие и зелен ефект. Технологията Xpro дава нови предимства на производителите на житни култури, комбинирани за пръв път в едно решение.
Серон® е най-новото предложение на Байер при растежните регулатори. Продуктът оптимизира растежа на растенията, като ги предпазва от полягане. Серон® е еднакво ефективен и при пшеница, и при ечемик.
Имайки предвид предимствата на тези два иновативни продукта, не е изненада, че именно тях решихме да включим като награди в томболите, които се състояха след всяка презентация.
Спечелилите получиха своите награди лично от регионалните представители на Байер.

Авторски права © Байер АГ