Monday; May 8, 2017

ЕДИНСТВЕНАТА КОМПАНИЯ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА В БЪЛГАРИЯ, ОТЛИЧЕНА С ДВА МЕДАЛА В КАТЕГОРИИТЕ ФУНГИЦИДИ И ХЕРБИЦИДИ

В края на 2016г. компанията получи най-високото признание за качество от българските земеделски производители

През октомври 2016г. в България бе проведено проучване, което измерва изключително клиентския опит, мнение и впечатления за доставчици и производители, които предлагат абсолютно най-високо ниво на качеството на предлаганите от тях продукти. Организатор на проучването е международната организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), www.icertias.com. Проучването е проведено по интернет сред 1200 агрономи и земеделски производители в България.
Участниците в проучването сами посочват производителя или доставчика на фунгициди и хербициди, който според техния личен опит или опита на техни близки предлага абсолютно най-високо ниво на качество на българския пазар. Най-много участници в проучването са посочили именно Байер като компанията, предлагаща най-високо качество на фунгициди и хербициди на българския пазар.

В резултат на проучването ICERTIAS удостоява Байер със сертификати и медали за най-високо качество едновременно в две категории- Фунгициди и Хербициди.

Потвърждение на това високо признание е изключително големия интерес на българските земеделски производители към промоционалния пакет в житни - Солигор и Секатор – комбинация между доказалия се фунгицид за първо приложение Солигор и ненадминатия по селективност хербицид Секатор.

Научете повече за продуктите и промоционалните предложения на Байер на www.cropscience.bayer.bg и от регионалните представители на компанията.

 

Авторски права © Байер АГ